NEA

To 2014 η νέα Lamborghini Gallardo!

Lamborghini-Gallardo_LP560-4_2009_1000s (1)

Στην Φρανκφούρτη θα δούμε σε μερικές εβδομάδες ένα πρωτότυπο που θα προλογίζει τη νέα Lamborghini Gallardo…

Αυτή την περίοδο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το επίκεντρο του αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντας μετατοπίζεται στην γερμανική έκθεση όπου θα δούμε πολλά νέα μοντέλα παραγωγής και μη. Έτσι, ανάμεσα στα φανταχτερά concept cars θα δούμε και ένα της Lamborghini που θα αποτελέσει τον προπομπό της νέας Gallardo που παράγεται από το 2003.

Lamborghini, η Veneno των τριών εκατομμυρίων ευρώ!

Lamborghini-Gallardo_LP560-4_2009_1000s (2)Το concept car δεν θα απέχει και πολύ από το μοντέλο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει προς τα μέσα του 2014 (πιθανότατα με πρεμιέρα την άνοιξη στη Γενεύη) ενώ σχεδιαστικά θα διαθέτει επιρροές από την Sesto Elemento και την Egoista. Η LP724, όπως ονομάζεται εσωτερικά, αναμένεται ελαφρώς μακρύτερη φτάνοντας τα 4500 mm με το πλάτος και το ύψος να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Παράλληλα, το ελαφρώς αυξημένο μεταξόνιο θα προσφέρει μερικά επιπλέον εκατοστά άνεσης για τους δύο επιβάτες ενώ νέο θα είναι και το εσωτερικό με τις ψηφιακές ενδείξεις να έχουν τον πρώτο λόγο.

Lamborghini, γιορτάζει τα 50ά γενέθλια της!

Αν και τα αρχικά πλάνα αφορούσαν σε ένα εξεζητημένο μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα όπως της Aventador, το βέτο της Audi υπερίσχυσε για μια πιο συμβατική, αλουμινένια λύση που θα συνδυαστεί με το νέο Audi R8 που θα δούμε το 2015. Το απόβαρο θα βρίσκεται κάτω από τον ενάμιση τόνο ενώ πέρα από το μηχανικό κιβώτιο με 6 σχέσεις θα υπάρχει και αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 (προερχόμενο από το Audi R8) αντικαθιστώντας το ρομποτικό εξάρι «Ε-gear» των Ιταλών.

Αφιέρωμα: Lamborghini Countach

Lamborghini-Gallardo_LP560-4_2009_1000s (3)Η καρδιά της νέας Gallardo θα είναι ο αναβαθμισμένος ατμοσφαιρικός V10 των 5,2 lt που θα αποδίδει κοντά στους 600 PS, 30 περισσότερους από την LP 570-4 Superleggera. H ροπή θα φτάνει τα 540 Nm ενώ φυσικά το μοτέρ θα πληρεί τις προδιαγραφές Euro 6. Πέραν της τετρακίνησης, είδηση αποτελεί τον σχεδιασμό της Lamborghini και για πισωκίνητη έκδοση ενώ το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιανού ταύρου την ονομασία θα επιλέξουν αυτή την φορά οι Ιταλοί. Τα στοιχήματα παίζονται ήδη με επικρατέστερη ονομάσια την Cabrera…

Ντιζάιν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!