NEA

Ρεκόρ Guinness για άλμα… με την όπισθεν

Ένα ιδιότυπο νέο ρεκόρ κατοχύρωσε η Chevrolet με ένα βελτιωμένο Sonic RS -την Αμερικάνικη εκδοχή του Aveo- και οδηγό τον σταρ του MTV, Rob Dyrdek.

Ο Dyrdek, χρησιμοποιώντας μία ράμπα και… αρκετά μέτρα φόρα, κατάφερε οδηγώντας με την όπισθεν να απογειώσει το αυτοκίνητο από το έδαφος και να διανύσει μία απόσταση 27,2 μέτρων, πριν οι τροχοί του ξαναπατήσουν άσφαλτο. Οι κριτές των ρεκόρ Guinness κατοχύρωσαν αυτό το άλμα ως το μεγαλύτερο που έχει επιτευχθεί ποτέ με την όπισθεν.

Το όλο εγχείρημα έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια, στα πλαίσια της εκπομπής Fantasy Factory του MTV. Θα παρουσιαστεί μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, ως επικό φινάλε. Όσο για τον οδηγό, δήλωσε ότι ανέκαθεν ήταν οπαδός των Chevy, οπότε όταν τέθηκε το όλο θέμα στο τραπέζι, δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει αυτοκίνητο. Για την ιστορία, το Sonic RS αποδίδει 140 ίππους και 200 Nm ροπής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!