NEA

«Πειραιάς-Ηράκλειο» σε μιάμιση ώρα με το Cigarette AMG!

Cigarette Racing Vision GT concept 2014 (1)

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να διανύσει εν πλω το συγκεκριμένο δρομολόγιο σε περίπου μιάμιση ώρα τότε αυτό είναι το Cigarette Racing 50′ Vision GT Concept!

Πρόκειται για ένα υπερταχύπλοο που εξελίχθηκε από την Cigarette Racing παράλληλα με το Mercedes AMG Vision Gran Turismo και παρουσιάσθηκε στην έκθεση σκαφών του Μαϊάμι με τιμή στο 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Το Cigarette Racing 50′ Vision GT Concept έχει πλάτος 2,4 μέτρα, μήκος περίπου στα 50 πόδια και με τη βοήθεια του εργοστασιακού βελτιωτή των Mercedes το βάρος περιορίστηκε στα μόλις 453 kg.

Παράλληλα η AMG ασχολήθηκε και με τη διακόσμηση του χειροποίητου εσωτερικού του, ενώ η βάση των οργάνων του, στα οποία περιλαμβάνονται και 4 συνολικά οθόνες, είναι από ανθρακόνημα. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως το εντυπωσιακό …hypercraft μπορεί να πιάσει τα 225 km/h με την ώθηση συνολικά 3.000 ίππων που αποδίδουν συνολικά οι δύο κινητήρες της Mercury Racing!

SMS==> Riva Aquarama, το σκάφος του Ferruccio Lamborghini!

Υπενθυμίζεται πως πριν από τέσσερα χρόνια η Mercedes-Benz και η Cigarette Racing συνεργάστηκαν για πρώτη φορά και παρουσίασαν ξανά στο Μαϊάμι ένα πραγματικό μοναδικής ομορφιάς ταχύπλοο. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η SLS AMG που εξοπλίζεται με V8 κινητήρα 6,2 λίτρων με απόδοση 563 ίππους. Από την άλλη, το Cigarette Racing Boat με μήκος 46 πόδια εξοπλιζόταν με δύο κινητήρες -με διπλά turbo- της Mercury Racing χωρητικότητας 9.045 cc έκαστος. Η συνολική απόδοση έφτανε τους 2.700 ίππους και το αμερικανικό ταχύπλοο ξεπερνούσε τα 200 km/h με τις τιμές περίπου στα 900.000 δολάρια…

SMS==> Ποιο είναι το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!