ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το «τουτού» του Μπομπ του Σφουγγαράκη!

TOYOTA-SIENNA-SPONGBOB-1

Ακόμη και αν ο Μπομπ Σφουγγαράκης δεν έχει άδεια οδήγησης, θα αποκτήσει ένα αυτοκίνητο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Το Toyota Sienna παρουσιάστηκε στην έκθεση του Λος Άντζελες και εντάσσεται στο πρόγραμμα προώθησης της νέας ταινίας του Μπομπ του Σφουγγαράκη (φυσικά και δεν προβλέπεται η παραγωγή του). Έτσι, η σχεδίαση του «παιδικού» Toyota ξεχωρίζει από δύο τεράστια μάτια στο παρμπρίζ, μηχανισμό για σαπουνόφουσκες στην οροφή, τιμόνι λαγουδέρα στο εσωτερικό, πολύχρωμα καθίσματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Στην περίπτωση που δεν το ξέρετε, το κανονικό Sienna -ως αυτοκίνητο- κατασκευάζεται αποκλειστικά για τις ΗΠΑ και είναι, ως πολυμορφικό, εξαιρετικά δημοφιλές σε πολυμελείς οικογένειες αλλά και στις εταιρείες ταξί της Νέας Υόρκης. Κινητήρες του είτε έναν τετρακύλινδρος 2.700 cc, είτε ένας V6 3.500 cc που συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!