NEA

GMC Denali, η λιμουζίνα του αγρότη!

2016 GMC Sierra Denali Ultimate

Το GMC Sierra Denali θα είναι διαθέσιμο στην αμερικανική αγορά από τις αρχές 2016, ενώ αργότερο το φθινόπωρο θα ακολουθήσει και το Canyon Denali…

Αν υπάρχουν premium αγροτικά, τότε αυτά είναι τα Denali που έχει λανσάρει η GMC από το 1998. Τα οποία Denali μπορεί να κοστίζει περίπου 40% παραπάνω από τις συμβατικές εκδόσεις, αλλά αυτό δεν πτοεί τους Αμερικανούς να τα αποκτήσουν. Μάλιστα, οι εκδόσεις Denali (το όρος ΜακΚίνλεϊ ή Ντενάλι στην Αλάσκα είναι η ψηλότερη κορυφή των ΗΠΑ και της Βόρειας Αμερικής) αντιστοιχούν στο 25% των pick-up πωλήσεων της GMC.

GMC-SIERRA-DENALI-1Τώρα, στο Λος Άντζελες η GMC παρουσίασε τα Denali Sierra και Canyon (μανία με τα όρη οι Αμερικάνοι). Συγκεκριμένα, το Sierra Denali έχει κάτω από το καπό του έναν V8 6.2 των 420 PS / 623 Nm. Στάνταρ είναι και η ενεργητική ανάρτηση Magnetic Ride, οι ζάντες 22’’ και το εργοστασιακό προστατευτικό κάλυμμα της καρότσας, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει high-tech multimedia σύστημα με δυνατότητα πρόσβασης στο internet, δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης των πεντάλ, καθώς και των δερμάτινων καθισμάτων, που επιπλέον είναι και κλιματιζόμενα. Στα ιδιαίτερα στοιχεία του περιλαμβάνεται και ένα ηχοακυρωτικό σύστημα (Active Noise Cancellation), ενώ η γκάμα περιλαμβάνει και μια μικρότερη V8 5.3 έκδοση με το νέο αυτόματο 8άρι κιβώτιο.

GMC-CANYON-DENALI-1Το μικρότερο -τρόπος του λέγειν με μεταξόνιο στα 3,3 μέτρα- Denali Canyon έχει στην βασική του έκδοση έναν V6 3.6 κινητήρα των 305 PS, καθώς και τον πετρελαιοκινητήρα 2.8L Duramax (της ιταλικής VM Motors, πρόκειται για το μοτέρ που κινεί και τα Jeep Cherokee και Wrangler) των 181 PS / 500 Nm. Και στο Denali Canyon υπάρχει πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης, μαζί με δερμάτινες επενδύσεις, τροχούς 20’’ και περίσσεια από χρώμιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!