NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SsangYong SIV-2 Concept, κάπου πάνω από το Tivoli

SIV-2

Το πρωτότυπο ενός, μεσαίου μεγέθους, πολυτελούς SUV αποκάλυψε η κορεατική εταιρία, λέγοντας ότι είναι αρκετά πιθανό να το δούμε αργότερα στην παραγωγή…

SIV-2_2Δύο χρόνια μετά την παρουσίαση του SIV-1, στα πλαίσια της ίδιας έκθεσης, η SsangYong επανέρχεται με το διάδοχό του, για τον οποίο δεν διστάζει να πει ότι έχει ήδη πλάνα… Οπτικά το SIV-2 είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό, με δυναμικές γραμμές και λεπτομέρειες που αναδύουν ένα premium χαρακτήρα. Όσο για το εσωτερικό του, διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές θέσεις, ένα απολύτως επίπεδο δάπεδο και ένα λιτό, πλην όμως προχωρημένο σχεδιαστικά ταμπλό.

SIV-2_3Κάτω από το καπό εδράζεται ένα υβριδικό σύνολο, που αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού, με turbo, χωρητικότητας 1,5 λίτρου και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 10kW. O τελευταίος αντλεί την ενέργειά του από ένα συσσωρευτή ιόντων λιθίου 500Wh. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το τάσης 48V υβριδικό σύστημα προσφέρει “ήσυχη και αποδοτική λειτουργία, μειωμένες εκπομπές CO2 και αθόρυβη κίνηση όταν κινείται σε χαμηλές ταχύτητες”.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!