NEAΑΓΩΝΕΣ

Τα αγωνιστικά χρώματα της Toyota Celica GT-Four επιστρέφουν

Το Toyota GR Yaris Rally2 θα αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική Celica GT-Four με το θρυλικό χρώμα Castrol από τη σεζόν του 1993 στο WRC.

Αυτό το νοσταλγικό μοτίβο της αγωνιστικής Celica θα κοσμεί δύο GR Yaris Rally2 που θα αγωνιστούν στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλι θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Επιμελημένο από την Keane Design, το ανανεωμένο livery της Castrol διατηρεί τις πράσινες και κόκκινες πινελιές σε λευκό φόντο, που θυμίζει το αρχικό σχέδιο. Ωστόσο, ενσωματώνει σύγχρονα γραφικά, προσθέτοντας μια μοντέρνα ατμόσφαιρα στο εμβληματικό θέμα.

Παρά τη διαχρονική γοητεία της Celica GT-Four, το GR Yaris Rally2 διαθέτει επιθετική look με τις φαρδιές προεκτάσεις των φτερών και τις υπερμεγέθεις αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Η Castrol MEM Rally Team θα παρατάξει δύο αυτοκίνητα με οδηγούς τους Meirion Evans και Jonathan Jackson, καθώς και τους Chris Ingram και Alex Kihurani.

Ο Evans εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία αυτή, τονίζοντας τη σημασία της επαναφοράς του εμβληματικού χρώματος της Castrol και της σύνδεσής του με τον αγώνα ράλι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το GR Yaris Rally2, το οποίο εξελίχθηκε από την Toyota Gazoo Racing για τους αγώνες WRC2, διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων και ένα σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά στους τέσσερις τροχούς.

Αντίθετα, το Celica GT-Four ST185, το οποίο οδηγούν θρύλοι όπως ο Carlos Sainz και ο Juha Kankkunen, διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο κιβώτιο Xtrac.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!