NEA

Περισσότερη… SLS E-Cell από την Mercedes!

mercedes-benz-sls-amg-e-cell-14

Πριν από περίπου ένα χρόνο η ηλεκτρική πρωτότυπη εκδοχή της SLS έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Φρανκφούρτη και τώρα ήρθε η στιγμή για περισσότερες φωτογραφίες…

  • mercedes-benz-sls-amg-e-cell-2Την απάντηση στο Audi e-tron ετοιμάζει η Mercedes-Benz με την SLS AMG E-Cell. Μην σας ξεγελά το “cell”, η ηλεκτροκίνητη SLS έχει ως πηγή ενέργειας μπαταρίες λιθίου-πολυμερών και όχι ενεργειακές κυψέλες.
  • Το caroto.gr είχε αναφερθεί πέρυσι το καλοκαίρι στην SLS AMG Gullwing και τα στοιχεία που είχαν τότε δημοσιευτεί συμπίπτουν με τις νέες πληροφορίες που ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα. Το ενδιαφέρον στη νέα μας αναφορά επικεντρώνεται στις νέες φωτογραφίες με τις σχεδιαστικές απεικονίσεις και τον “ηλεκτρικό” πίνακα οργάνων με τις απαραίτητες ενδείξεις για το φορτίο των μπαταριών κ.α.
  • Η ηλεκτροκίνητη SLS θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό το 2013. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εταιρία δεν αναφέρεται και πάλι στην αυτονομία της ηλεκτρικής διάταξης. Για πόσο αρκούν τα 40 Ah του ενεργειακού φορτίου των μπαταριών; Θα μπορεί κανείς να διανύσει π.χ. 150 km οδηγώντας με σβέλτο ρυθμό; Πόσο θα ζυγίζουν αν υπάρχει ικανοποιητική αυτονομία;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!