NEA

Audi Urban Concept [upd+vid]

audi-urban-sportback-concept-25_resize

Ένα άκρως… πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιάσει σε μερικές μέρες η Audi στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

  • Τα Urban Sportback & Spyder είναι δύο ιδιαίτερα πρωτότυπα μοντέλα που αποτελούν αντικείμενο σπουδής και εξέλιξης για τους ειδικούς της Audi στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της αντοχής υλικών με εξαιρετικά μικρό βάρος.
  • Οι ζάντες είναι 21”, η διάταξη στο εσωτερικό παρουσιάζει ενδιαφέρον  από την θέση του συνοδηγού ενώ την κίνηση αναλαμβάνουν δύο ηλεκτροκινητήρες που αντλούν ενέργεια από μπαταρίες λιθίου-ιόντων.
  • Στις ηλεκτρονικά παραγόμενες φωτογραφίες -θα ακολουθήσουν και ρεαλιστικές από την παγκόσμια πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη- τα δύο concept cars φτάνουν έχουν διαστάσεις 3,2 m σε μήκος, 1,7 m σε πλάτος και 1,2 m σε ύψος. Το σασί τους αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από πολυμερισμένο ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!