NEA

Honda Civic 2012 [new model]

new-honda-civic-2012-frankfurt-6_resize

Ανάμεσα στις πανευρωπαϊκές πρεμιέρες ξεχωρίζει και αυτή του νέου Honda Civic που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά αρχές 2012 (στην ελληνική τον Μάρτιο)…

  • Θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για ένα εκτεταμένο facelift. Ωστόσο, φανταστείτε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η μετεξέλιξη ενός τόσο προχωρημένου σχήματος όσο του Civic. Έτσι, το σχεδιαστικό τμήμα απλά βασίστηκε στο καλούπι του τωρινού μοντέλου και απλά το μεταποίησε με γνώμονα τα νεώτερα Insight και CR-Z.
  • Το νέο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από τις περισσότερες καμπύλες και τις λιγότερες ακμές ενώ οι διαστάσεις αναμένονται παρόμοιες με του τωρινού μοντέλου. Περισσότερα θα μάθουμε με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου το οποίο θα εξοπλίζεται με τα ίδια μηχανικά ατμοσφαιρικά  σύνολα των 1,4 & 1,8 lt. Αναβαθμισμένος είναι ο ντίζελ 2.2 i-DTEC. Κάντε όμως υπομονή και μείνετε συντονισμένοι στο caroto.gr.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!