ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Bridgestone, ελαστικό δίχως… πνεύμα!

bridgestone-no-air-tire

Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε ένα πρωτότυπο μη πνευματικό ελαστικό από το οποίο απουσιάζει ο θάλαμος αέρα…

  • Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η κυψελώδη δομή του πρωτότυπου ελαστικού που παρουσίασε πρόσφατα η Bridgestone δεν προϋποθέτει την ύπαρξη αεροθαλάμου. Φανταστείτε ένα λαβύρινθο από κυψέλες διατεταγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφούν το στατικό και δυναμικό φορτίο σαν μια συμπαγή κατασκευή δίχως να παρεμβάλλεται σε κανένα σημείο πεπιεσμένος αέρας.

SMS===>Seal Inside Pirelli, το ελαστικό που “αυτοεπισκευάζεται”

  • Βέβαια, το ελαστικό της Bridgestone μπορεί να είναι πρωτότυπο αλλά σαν ιδέα σίγουρα όχι. Πριν από μερικά χρόνια η Michelin είχε παρουσιάσει το Tweel με το οποίο κέρδισε αρκετές διακρίσεις καινοτομίας. Εντυπωσιακό, πράγματι, σαν ιδέα αλλά ας μη ξεχνάμε πως ακόμη και να υπερκεραστούν ζητήματα λειτουργικότητας και αξιοπιστίας το μέλλον κάθε νέας τεχνολογίας κρίνεται πάντα από το κόστος.

SMS===>Τι κρύβει το Venturi Volage;


caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!