NEA

Toyota Tokyo Auto Show

grmn-iq-superchager-prototype

Εντός… έδρας η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει 15 μοντέλα από τα οποία ξεχωρίζουν οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των iQ, Yaris και GT 86…

  • Πολλά θα είναι και τα πρωτότυπα μοντέλα αλλά το GRMN iQ Supercharger Prototype ξεχωρίζει γιατί μπορεί να δείξει πως ένα μικρό μπορεί να γίνει αρκετά… κακό! Στην εν λόγω περίπτωση ο κινητήρας 1.33 συνδυάζεται με μηχανικό υπερσυμπιεστή με την απόδοση να αυξάνεται στους 130 PS και την ροπή στα 180 Nm. Με την επιμέλεια της Gazzo Racing η κλιμάκωση του κιβωτίου είναι πιο πυκνή, η ανάρτηση πιο σφιχτή, το αμάξωμα είναι χαμηλωμένο ενώ φυσικά δεν απουσιάζουν οι αισθητικές βελτιώσεις. Το GRMN iQ Supercharger Prototype θα παραχθεί μέσα στο χρόνο σε μόλις 100 κομμάτια.
  • Σε αντίθεση με το «πράσινο» Yaris HSD, το GRMN Yaris Turbo Concept είναι ένα καυτό Vitz (όπως ονομάζεται στην Ιαπωνία) αφού ο κινητήρας 1.5 συνδυάζεται με υπερτροφοδότη καυσαερίων αποδίδοντας 180 PS και 220 Nm. Ανάμεσα στις βελτιώσεις συναντάμε 4-πίστονες δαγκάνες, 18άρες ζάντες, σπορ ανάρτηση κ.α.
  • Το GT 86 TRD αποτελεί μία εμφανισιακά hardcore εκδοχή του GT 86 και φέρει ενισχυμένα φρένα, ανάρτηση, βελτιωμένη αεροδυναμική ενώ στο εσωτερικό την διαφορά κάνουν τα bucket καθίσματα, το μπουτόν εκκίνησης κ.α. Δίπλα στο GT 86 TRD θα παρουσιαστεί και η ειδική έκδοση Medelista ενώ παρόν θα δώσουν τα Gazoo Racing FT-86 και Gazoo Racing Lexus LFA που συμμετείχαν στον περσινό 24ώρο αγώνα αντοχής στην πίστα του Nürburgring.

Στο πλαίσιο της ιαπωνικής έκθεση δείτε σε ένα βίντεο το Lexus LFA Roadster να ντριφτάρει!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!