NEA

Fiat 500L [new model]

fiat-500l_2013_01-new

Η Fiat παρουσιάζει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του 500L, του νέου μοντέλου που θα έχει παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 6 Μαρτίου.

Το 500L -το L σημαίνει «Large » (μεγάλο)- είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα του Fiat 500, η οποία, μετά τις εκδόσεις Abarth και Cabrio, προάγει τη στρατηγική της μάρκας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της γκάμας της με την εισαγωγή μοντέλων που να ανταποκρίνονται σε διάφορους τύπους πελατών.

fiat-500l_2013_02-newΜε το «L», το 500 αναπτύσσεται και μεγαλώνει μαζί με τους πελάτες, για να φιλοξενήσει νέες εμπειρίες και ανάγκες για μια ακόμη φορά. Με χώρους αντίστοιχους των πολυμορφικών οχημάτων, σε συνδυασμό με την αίσθηση που προσφέρει ένα μικρό SUV στον δρόμο και τις περιορισμένες διαστάσεις και την απόδοση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας B, το νέο μοντέλο της Fiat αψηφά τις συμβατικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών της αγοράς και συνδυάζει τα τυπικά χαρακτηριστικά πολλών από αυτές, προκειμένου να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εναλλακτική λύση απέναντι στις παραδοσιακές κατηγορίες Β και C.

Με το 500L, η Fiat προβάλει το δημιουργικό πνεύμα της για άλλη μια φορά: πρόκειται για ένα συνδυασμό της λειτουργικότητας και του συναισθήματος σε ένα 5θέσιο όχημα ενός όγκου με μήκος 4,14 μέτρα, πλάτος 1,78 και ύψος 1,66. Πρόκειται για μια περαιτέρω ανάπτυξη της ιδέας της μετατόπισης της θέσης οδήγησης προς τα εμπρός που εισήγαγε η Fiat με το 600 Multipla, ένα πρόδρομο της ιδέας τους συμπαγούς αυτοκινήτου για μεταφορά πολλών επιβατών.

Το 500L, που παράγεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Kragujevac της Σερβίας, είναι το «πρώτο αυτοκίνητο» για εκείνους που δεν θέλουν να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από το ιταλικό στιλ, την ευελιξία που προέρχεται από μια λειτουργική σχεδίαση και μια τεχνολογία κινητήρων που θέτει πρότυπα στο θέμα της απόδοσης. Το Fiat 500L θα αρχίσει να διατίθεται στην Ευρώπη κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012, με μια γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει αρχικά δύο κινητήρες βενζίνης (TwinAir και 1.4) και ένα κινητήρα turbodiesel (1.3 Multijet II), καθώς και την πιο προηγμένη τεχνολογία της Fiat Group Automobiles.

Πηγή: Fiat Auto Helllas

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!