NEA

Peugeot 208 GTi [concept]

peugeot-208-gti-concept-32

Στη Γενεύη δεν θα κάνει πρεμιέρα μόνο το απλό 208 αλλά και η ισχυρότερη έκδοση GTi που θα αποδίδει 200 PS…

  • Ο χαρακτηρισμός «concept» που αποδίδει η γαλλική εταιρία στο μοντέλο που βλέπετε μάλλον παραπλανητικός θα είναι αφού η έκδοση παραγωγής αναμένεται να έχει μικρές διαφορές (ενδεχομένως να αφαιρεθούν οι υπερβολικές απολήξεις της εξάτμισης μιας και θα υπάρξει και έκδοση RC) από ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.
  • Το καυτό 208 θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης σε μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με τους Γάλλους θα έχει τέτοιο στήσιμο που θα αναβιώσει την εποχή του 205 GTi από την δεκαετία του 1980. Οι πωλήσεις των κανονικών εκδόσεων του 208 στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι ενώ προς το τέλος του έτους αναμένεται και η έκδοση GTi.
  • Αυτή θα εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο  κινητήρα 1.6 THP με απόδοση 200 PS και με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, συνδυασμός που συναντάμε και στο ελκυστικό RCZ.  Όσον αφορά στις επιδόσεις θα πρέπει κανείς να περιμένει «0-100» κάτω από 7 sec και τελική να ξεπερνά τα 220 km/h.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!