NEA

Rinspeed Dock+Go [Concept]

rinspeed-dockgo-1

Στη Γενεύη θα δούμε πολλά περίεργα πρωτότυπα όπως αυτό του Ελβετού καροσερίστα…

  • Τρελός ή τολμηρός; Εκκεντρικός ή φαντασιόπληκτος; Η αλήθεια είναι πως αν δεν γνωρίσεις από κοντά τον Rinspeed  είναι λιγάκι δύσκολο να κατανοήσεις την ευρηματικότητα και την επινοητικότητα που κρύβει ως καροσερίστας. Πάντως, ο Ελβετός έχει καταφέρει πότε με πρωτότυπα που αυξομειώνουν το μήκος, πότε με πρωτότυπα που καταδύονται και κινούνται σαν αμφίβια στην ξηρά να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο.
  • Η νέα του έμπνευση είναι το Dock+Go, ένα πρωτότυπο που βασίζεται σε ένα ηλεκτροκίνητο διθέσιο smart fortwo το οποίο μπορεί να υποδεχτεί επιπλέον προσθήκη (τρέιλερ) ώστε να βελτιώνει την πρακτικότητα του αλλά και την αυτονομία του μιας και υπάρχουν έξτρα μπαταρίες. Σύμφωνα με τον Rinspeed όλα τα λεφτά είναι στον τρόπο που ο τρίτος άξονας συνδέεται με τον πίσω τροχούς ώστε η πλεονάζουσα κινητική ενέργεια (του τρέιλερ) να επαναφορτίζει τις μπαταρίες. Όσο για τις υπόλοιπες δυνατότητες απλά παρακολουθείστε τα βίντεο!

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!