NEA

Mercedes-Benz A-Class [new model+vid]

mercedes-benz-a-class-2012-17

Η νέα A-Class αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο δηλώνοντας πανέτοιμη απέναντι στον «άσο» της BMW…

  • Φέρνεις στο νου σου τη τωρινή A-Class, βλέπεις τις φωτογραφίες της νέας και αντιλαμβάνεσαι πόσο πιο ελκυστικό είναι το σύγχρονο μοτίβο της Mercedes-Benz που απομακρύνεται από την κάπως συγκρατημένη αισθητική και γίνεται πιο τολμηρή. Τόσο τολμηρή όσο δυναμική φαίνεται στις φωτογραφίες και όπως φαίνεται η BMW 1 θα τα βρει σκούρα απέναντι σε μία A-Class που και συγκινεί με το στιλ της και θα είναι φτηνότερη σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες.
  • Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει πέντε εκδόσεις που θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με το διπλοσύμπλεκτο 7G-DCT. Στην έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.6 υπάρχει το σύστημα CAMTRONIC που μεταβάλει και την βύθιση των βαλβίδων εισαγωγής. Επίσης, υπάρχει σύστημα stop/start προς όφελος της κατανάλωσης ενώ αργότερα θα κάνει την εμφάνισή της και η καυτή έκδοση AMG που θα εξοπλίζεται με δίλιτρο turbo κινητήρα που θα αποδίδει πάνω από 350 PS με κορυφαία ειδική ισχύ!

A180 (1.6 lt): 115 PS
A 200 CGI (1.6 lt): 156 PS
A250 CGI (2.0 lt): 211 PS

A180 CDI (1.8 lt): 109 PS
A 200 CDI (1.8 lt): 136 PS
A 220 CDI (2.2 lt): 170 PS

  • Σε σχέση με την τωρινή A-Class το αμάξωμα είναι κατά 487 mm μακρύτερη (συνολικό μήκος 4,292 m), 15 mm φαρδύτερη (1,780 m) και κατά 163 mm χαμηλότερη (1,433 m). Το σημαντικό μειωμένο ύψος χαρίζει ένα κόμπακτ και σπορ ύφος στο δυναμικό αμάξωμα ενώ ο αεροδυναμικός συντελεστής είναι 0,26. Αξίζει να σημειωθεί πως στις ντίζελ εκδόσεις CDI από το τέλος του έτους προστεθεί η Α 160 με κινητήρα 1.5 lt προερχόμενο από τη Renault με εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή CO2 (99 g/km).

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. …super γκαζι.. επιτέλους η μερσεντές εβγαλε ένα ενδιαφερον μικρο μοντελο. όπως φαινεται στην φωτογραφια το προτιμω απο την σειρα 1, να δουμε την τιμη και τον εξοπλισμο. καλες οι μπεμπες αλλα οταν πας να αγορασεις θελεις κανα ταληρακι απο την τιμη που λενε παραπανω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!