NEA

Seat Ibiza Cupra [facelift]

seat-ibiza-cupra-2013-7

Πρώτη εμφάνιση για το ανανεωμένο Ibiza στην κινεζική έκθεση, τέλη του χρόνου στην ευρωπαϊκή αγορά…

  • Στους ευρωπαϊκούς δρόμους το Ibiza κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, στην κινεζική το Leon κάνει τα πρώτα του βήματα αυτή την περίοδο και αργότερο το Ibiza και με αφορμή το γεγονός αυτό η Seat αποφάσισε να παρουσιάσει εκεί το ανανεωμένο Ibiza Cupra σε πρωτότυπη μορφή (concept) που όμως θα διαφέρει σε πολύ μικρό βαθμό από την έκδοση παραγωγής που θα δούμε προς το τέλος της χρονιάς.
  • Αλλαγές κάτω από το καπό δεν υπάρχουν παρά μόνο μικρές βελτιώσεις στο set-up. Έτσι, ο 1.4 TSI με την διπλή υπερπλήρωση συνεχίζει να αποδίδει 180 PS. Εξωτερικά υπάρχει νέα μάσκα με LED ημέρας, επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες , νέας σχεδίασης 17άρες ζάντες, νέος διαχύτης (diffuser) και τραπεζοειδής απόληξη κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι με Cupra λογότυπο, νέος πίνακας οργάνων και διάφορες άλλες multimedia αλλαγές όπως το νέο φορητό σύστημα που είδαμε στο Mii (και στα αδερφά VW up! και Skoda Citigo).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!