NEA

Ford Ecoboost 1.0, ο κινητήρας της χρονιάς!

ecoboost_focus_02_engine-2012

Δείτε τα αποτελέσμα για τους καλύτερες κινητήρες της χρονιάς όπως τους αξιολόγησε ο έγκριτος θεσμός “Engine of the Year”…

  • Όπως ήταν αναμενόμενο στην φετινή διοργάνωση του «Engine of the Year» την μεγαλύτερη βαθμολογία απέσπασε ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 1.0 Ecoboost που φιγουράρει ήδη στους ελληνικούς δρόμους κάτω από το καπό του Focus. Είδηση αποτελεί η βαθμολογία των 401 πόντων που είναι και η υψηλότερη που έχει σημειωθεί στα 13 χρόνια που διοργανώνεται ο θεσμός (υπενθυμίζεται για το 2011 καλύτερος κινητήρας είχε αναδειχθεί ο Twinair της Fiat).
  • Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες κατηγορίες τα ηλεκτροϋβριδικά Opel Ampera/Chevrolet Volt ήταν νικητές στην κατηγορία των «πράσινων κινητήρων», o V8 της Ferrari 458 αναδείχθηκε ο καλύτερος «υψηλών επιδόσεων», οι BMW διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες με τον 2.0 Twin Turbo, τον υπερτροφοδοτούμενο τρίλιτρο εξακύλινδρο της 335is και τον V8 της M3. Διακρίσεις είχε και το VW Group με τον 1.4 TSI και τον πεντακύλινδρο 2.5 TFSI της Audi ενώ στα 1.600 κ.εκ. ξεχώρισε ο 1.6 Τ των BMW/PSA. Κάντε κλικ για να ανοίξουν οι εικόνες και να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!