NEA

Toyota, «μύρισε» νέο Auris!

new-toyota-auris-2013-2

Για ακόμη μία φορά στο διαδίκτυο διαρρέουν οι πρώτες εικόνες ενός πολυναναμενόμενου μοντέλου…

  • Οι πρώτες εικόνες, σκαναρισμένες από μπροσούρες που απευθύνονται στην ιαπωνική αγορά, δείχνουν ένα Auris με εμφανείς σχεδιαστικές καταβολές από το μικρότερο Yaris. Το εμπρός μέρος ξεχωρίζει από το επιθετικό αιχμηρό ρύγχος ενώ πίσω το ενδιαφέρον στρέφεται στο «ανασηκωμένο» τμήμα με τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό επικρατεί η τυπική ιαπωνική άποψη ενώ σημειώστε πως οι εικόνες αφορούν στην ιαπωνική έκδοση του μοντέλου.
  • Στην Ευρώπη το νέο Auris εκτιμάται πως θα κάνει ντεμπούτο στη Γενεύη με μικρές έως απαρατήρητες διαφορές από την ιαπωνική εκδοχή του. Από πλευράς κινητήρων θα δούμε τους αναβαθμισμένους βενζινοκινητήρες 1.3 και 1.6 ενώ το νέο  Auris θα είναι το πρώτο Toyota το οποίο θα εξοπλίζεται με κινητήρες ντίζελ 1.6 και 2.0 προερχόμενοι από την BMW (στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών). Αργότερα θα δούμε την υβριδική έκδοση ενώ στα πλάνα της εταιρίας εντάσσεται και η παραγωγή και station αμαξώματος.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!