NEA

VW Beetle Convertible, ο σκαραβαίος… καράφλιασε!

volkswagen-beetle-cabriolet-2013-8

Στις 30 Νοεμβρίου στην έκθεση του Los Angeles θα παρουσιαστεί η κάμπριο εκδοχή του Beetle…

  • Ταυτόχρονα με την παγκόσμια παρουσίαση του Beetle Convertible στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά με τις τιμές πώλησης στην Γερμανία να ξεκινούν από 21.350€. Η βασική έκδοση είναι η 1.2 TSI (105 PS) ενώ υπάρχουν και οι μεγαλύτερες 1.4 TSI (160 PS) και 2.0 TSI (200 PS).  Η σειρά των ντίζελ περιλαμβάνει τις εκδόσεις 1.6 TDI και 2.0 TDI με ισχύ 105 και 140 PS.
  • Όσον αφορά στην οροφή του «ανοιχτού» Beetle αυτή εξακολουθεί να είναι υφασμάτινη και να μαζεύεται στο πίσω μέρος του αμαξώματος δίχως να επηρεάζεται ο χώρος αποσκευών. Η αναδίπλωση της οροφής εκτελείται από τον οδηγό πιέζοντας ένα διακόπτη στο ταμπλό και η διαδικασία διαρκεί 10 sec με το αυτοκίνητο να κινείται έως 50 km/h. Για την προστασία των επιβατών το σασί έχει ενισχυθεί ενώ στα πίσω καθίσματα υπάρχουν εκτινασσόμενες μπάρες προστασίας σε περίπτωση ανατροπής.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!