NEA

Seat, Ibiza Cupra σε 6,9 sec!

seat-ibiza-cupra-2013-1

Βελτιωμένο στα σημεία το «νέο» Cupra ρίχνει τα 0-100 km/h ακόμη πιο κάτω όντας το ταχύτερο Ibiza παραγωγής…

  • Είχε παρουσιαστεί στο Πεκίνο πριν από μήνες και τώρα έφτασαν τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Ibiza Cupra και για την ευρωπαϊκή αγορά με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Φεβρουάριο. Οι αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα είναι ορατές με τα φωτιστικά LED και τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με το μεγάλο πίσω διαχύτη ενώ στο εσωτερικό το τιμόνι είναι νέο όπως και η προσθαφαιρούμενη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών.

    SMS=> VW VAQ, το ενεργό διαφορικό!

  • Το Ibiza Cupra εξοπλίζεται με τον ίδιο κινητήρα 1.4 TSI και την διπλή υπερπλήρωση (υπερτροφοδότηση + μηχανικό υπερσυμπιεστή) που αποδίδει 180 PS και 250 Nm με την ροπή να περνά στους εμπρός τροχούς μέσω του κιβωτίου DSG-7. Οι επιδόσεις έχουν ελαφρώς βελτιωθεί με τα 0-100 km/h να πετυχαίνονται σε 6,9 sec (0,3 ταχύτερο) και την τελική να φτάνει τα 228 km/h. Το σασί είναι χαμηλωμένο, το διαφορικό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο (XDS) ενώ το αναβαθμισμένο ESP διαθέτει σύστημα hill start. Προαιρετικά είναι τα δισκόφρενα της AP Racing Performance.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!