ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Volvo, o θάνατος της βελόνας [vid]

volvo-technology-cluster

Ο πίνακας οργάνων του νέου V40 αποδεικνύει πως η τεχνολογία του σύγχρονου αυτοκινήτου σταδιακά περνά σε άλλο επίπεδο…

  • Ξεχάστε τους παραδοσιακούς πίνακες οργάνων με τις αναλογικές ενδείξεις και τις βελόνες και παρακολουθείστε σε ένα κατατοπιστικό βίντεο την τεχνολογία που κρύβει ο σοφιστικέ προαιρετικός (έναντι 392€) πίνακας οργάνων του Volvo V40. Υπενθυμίζεται πως ο πλήρης ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει τρείς θεματικές επιλογές (Eco, Performance, Elegance)  με διαφορετική διάταξη και πληροφόρηση (π.χ. στην Performance το ταχύμετρο είναι ψηφιακό και μικρότερο ενώ το στροφόμετρο γιγαντώνεται, στην Eco υπάρχει αναλογικό ταχύμετρο και οικονομόμετρο κ.ά.).
  • Ο πίνακας περιλαμβάνει δύο επεξεργαστές, τον βασικό 16-bit που μεταβιβάζει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου και έναν ακόμη για τα γραφικά που τρέχει στα 600 mHz. H ταχύτητα των γραφικών στην οθόνη 8” TFT (με ανάλυση: 800×480 px στα 117 dpi, αντίθεση: 500/1, φωτεινότητα: 500 cd/m2) ήταν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα κατά την εξέλιξη του πίνακα. Παρακολουθώντας το βίντεο μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τον ήχο για να ακούτε τις επεξηγήσεις των ειδικών.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!