NEA

BMW, Μ6 για την GranCoupe!

bmw-m6_gran_coupe_2013-9

Σχεδιασμένη για να αποτελέσει το απόλυτο τετράθυρο σε όλο τον κόσμο η BMW πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της M6 στο διαδίκτυο…

  • Τι λέτε να ξεκινήσουμε από την τιμή; Στην Γερμανία η M6 GranCoupe θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και θα κοστίζει από 128.800€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 19%). Στην χώρα μας, προφανώς η θέα μίας GranCoupe να αποτελέσει σπάνιο φαινόμενο αλλά μέρες γιορτινές που είναι αν ευχόσουν κάτι από τον Άγιο Βασίλη, ίσως αυτό να ήταν η κορυφαία έκδοση της τετράθυρης εκδοχής της σειράς 6.

SMS=> BMW, νέος 3-κύλινδρος με 222 ίππους!

  • Συγκεκριμένα, η M6 εξοπλίζεται με V8 κινητήρα που με την βοήθεια υπερτροφοδότησης τεχνολογίας twin scroll αποδίδει 560 PS και 680 Nm ροπής στις 1.500-5.750 rpm. Την απόδοση του κινητήρα βελτιώνουν τα συστήματα Valvetronic και  Double Vanos ενώ την μετάδοση ισχύος αναλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις (M Double Clutch).

SMS=> Αναλύοντας τον κινητήρα των BMW X5 M & X6 M

  • Από πλευράς επιδόσεις η M6 GranCoupe χρειάζεται μόλις 4,2 sec για να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 km/h ενώ η τελική φτάνει τα 305 km/h (δίχως τον ηλεκτρονικό κόφτη). Ενδεικτικά αναφέρουμε την μέση τυποποιημένη κατανάλωση που είναι 9,9 lt/100km καθώς και την εκπομπή CO2 στα 232 g/km.

SMS=> Γιατί τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη είναι λιγότερο ενεργοβόρα από τα κλασικά αυτόματα;

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!