NEA

Ferrari, γεύση από F150!

ferrari-f150-teaser

Με σκοπό να εντείνει την αναμονή η ιταλική φίρμα δημοσίευσε -στο επίσημο magazino της- δύο σκίτσα που δείχνουν τα.. άκρα της F150.

  • ferrari-f150-teaser_aΠρόκειται για τον αντικαταστάτη της 10ετούς πλέον Enzo και παρατηρώντας τις εικόνες είναι έκδηλες οι αεροδυναμικές επιρροές από την F1. To εμπρός μέρος με το επιθετικό ύφος παραπέμπει σε ρύγχος μονοθεσίου ενώ το πίσω μέρος με την κεντρικά τοποθετημένη απόληξη θυμίζει κάτι από το κόκκινο φως που ενεργοποιείται στην βροχή. Υπενθυμίζεται πως η Ferrari έχει ήδη παρουσιάσει το ανθρανημάτινο σασί του νέου της supercar (πέρυσι στο σαλόνι του Παρισιού) το οποίο είναι 27% πιο δύσκαμπτο με το βάρος να έχει μειωθεί κατά 20%.
  • ferrari-carbon-chassis-f150Η F150 θα κάνει την πρεμιέρα της στο κοινό αυτή την άνοιξη και θα εξοπλίζεται με V12 κινητήρα (θα προέρχεται από την F12berlinetta) που θα συνδυάζεται με σύστημα KERS. Η ισχύς θα ξεπερνά τους 730 PS και με την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα θα εκτοξεύεται πάνω από τους 800 PS. Η μάχη αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα με αντιπάλους την Porsche 918 Spyder και την McLaren P1. Κάντε υπομονή, μερικοί μήνες απέμειναν για να αποκαλυφθεί πλήρως το κορυφαίο supercar της Ferrari…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!