NEA

McLaren P1 Concept, το άλλο supercar!

mclaren-p1_concept_2013-2

H βρετανική εταιρία επιφυλάσσει μια έκπληξη για το σαλόνι του Παρισιού βγαλμένη από τον μαγικό κόσμο της Formula 1…

mclaren-p1_concept_2013-1

  • Σχεδιάστηκε για να αποτελέσει «το απόλυτο αυτοκίνητο για τον οδηγό», όπως ισχυρίζεται η McLaren. Το πρωτότυπο P1 διαθέτει αρκετές ομοιότητες με το MP4-12C αλλά με ένα πιο περίτεχνο τρόπο δίνοντας έμφαση στη μοναδικότητα του αυτοκινήτου.
  • Βέβαια, τρόπος του λέγειν… αυτοκίνητο μιας και το P1 θα αποδίδει περίπου 960 PS χρησιμοποιώντας και σύστημα ανάκτησης ενέργειας (KERS), σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η ισχύς θα προέρχεται από υπερτροφοδοτούμενο 3.8 V8 mclaren-p1_concept_2013-3κινητήρα με τα 0-100 km/h  να «έρχονται» σε λιγότερο από 3 sec και την τελική να φλερτάρει με περισσότερα από 380 km/h.
  • Το P1 θα παραχθεί μέσα στο 2013 σε περίπου 500 κομμάτια με προτεραιότητα πελάτες της McLaren και λοιπούς συλλέκτες μοναδικών supercar. Άλλωστε, το P1 δεν απευθύνεται στον καθένα μιας και η τιμή πώλησής του θα φτάνει περίπου τις 800.000 στερλίνες! Περισσότερα όσο πλησιάζει η μέρα της αποκάλυψης στη γαλλική έκθεση…

SMS=> Lamborghini Aventador J [concept]

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!