NEA

Mercedes-Benz, σειρά… ανανέωσης για την E-Class!

mercedes-benz-e-class-coupe-cabriolet-2013-13

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε και τις coupe και cabriolet εκδόσεις της E-Class που θα παρουσιαστούν σε μερικές μέρες στην έκθεση του Detroit…

  • Η sedan έκδοση μπορεί να είναι η πιο εμπορική αλλά αυτές που αποσπούν τις εντυπώσεις δεν είναι από τις coupe και cabriolet. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης E-Class ακολούθησαν και τα δύο πιο δυναμικά σε στιλ αμαξώματα με πανομοιότυπες αναβαθμίσεις. Έτσι, στο εμπρός μέρος συναντάμε τα ενιαία φωτιστικά σώματα ενώ η γρίλια με το αστέρι είναι μεγαλύτερα όπως και συμβαίνει στη νέα A-Class.
  • Η γκάμα των κινητήρων δεν παρουσιάζει εκπλήξεις με την βενζινοκίνητη σειρά να έχει ως βάση την υπερτροφοδοτούμενη δίλιτρη E200 με 184 PS και την πετρελαιοκίνητη σειρά την τούρμπο ντίζελ E220 CDI με 170 PS. Την μετάδοση στον πίσω άξονα αναλαμβάνει μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή διπλοσύμπλεκτο με επτά (σχέσεις) και paddles στο τιμόνι ενώ στάνταρ είναι το σύστημα Direct Steer (με μεταβλητή υποβοήθηση) όπως και το Agility Control με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Επίσης, η Mercedes κάνει λόγο για πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό και διακριτικές ανανεώσεις στο εσωτερικό. Οι πωλήσεις ξεκινούν στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!