NEA

Lexus, απόδραση για το IS στο Detroit!

lexus-is_2014_detroit-12

Ένα από τα δημοφιλέστερα σεντάν της αμερικανικής αγοράς θα κάνει την πρεμιέρα του στο μακρινό Detroit…

  • Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου IS που θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit την ερχόμενη εβδομάδα για να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους αντιπάλους για την BMW 3 και τη Mercedes-Benz C-Class. Στιλιστικά οι επιρροές (με τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα και την τεράστια μάσκα από το πρωτότυπο LF-CC) είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς ενώ στο εσωτερικό την προσοχή αποσπά ο ψηφιακός που παραπέμπει στο LFA.
  • Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι μεγαλύτερες από του τωρινού μοντέλου ενώ το αυξημένο μεταξόνιο εξασφαλίζει μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Στην ευρωπαϊκή αγορά το νέο IS θα το δούμε προς τα μέσα του έτους και σε δύο εκδόσεις: στην IS250 με V6 βενζινοκινητήρα 2,5 lt και στην υβριδική IS30h με εκπομπή CO2 κάτω από 100 g/km. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με το ντεμπούτο στο Detroit.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!