NEA

Ποια είναι η οικονομικότερη Mercedes-Benz;

mercedes-a-class-92-gramms

Η Α180 CDI BE είναι η πιο «πράσινη» μερσέντες όλων των εποχών ανάμεσα στα μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

  • Μόλις μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμα της νέας A-Class στην ελληνική αγορά η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε την προσθήκη της έκδοσης Α 180 CDI BlueEFFICIENCY με μέση κατανάλωση 3,6 lt/100 km και εκπομπή CO2 στα 92 g/km.
  • Ουσιαστικά, η βελτίωση της κατανάλωσης και των ρύπων της απλής έκδοσης Α 180 CDI (με 3,6 lt/km και 98 g/km) δεν προέρχεται από κάποια αναβάθμιση του μοτέρ αλλά στην βελτίωση του αεροδυναμικού συντελεστή (από 0,27 σε 0,26), στην χαμηλωμένη ανάρτηση (κατά 15 mm), στην μακρύτερη κλιμάκωση του κιβωτίου, στη νέα διαχείριση της γεννήτριας κ.α.
  • Η διάθεσή της A 180 CDI BE στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινά τον Μάρτιο. Υπενθυμίζεται πως η πιο οικονομική (σε κατανάλωση) Mercedes εξοπλίζεται με τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1.461 cc που αποδίδει 109 PS και 260 Nm ροπής (προέρχεται από τη Renault και τοποθετείται σε διάφορα μοντέλα όπως τα Mercedes Citan, Renault Clio, Megane, Nissan Qashqai κ.α.).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!