NEA

Mercedes-Benz C 63 AMG, νέα έκδοση με 507 PS!

Mercedes-Benz-C-63-AMG-Edition-507 (12) Στη Γενεύη θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση η έκδοση C 63 AMG “Edition 507”.

Για όσους επιμένουν ατμοσφαιρικά και φυσικά τους περισσεύει μία μικρή περιουσία (μάλλον δεν αναφερόμαστε σε Έλληνα φορολογούμενο) η Mercedes-Benz διατηρεί δύο ακόμη πανίσχυρες εκδόσεις δίχως υπερτροφοδότηση. Η μια είναι η C 63 AMG (η άλλη είναι η SLS AMG) που παρόλο που βρίσκεται στη δύση της καριέρας της (το επόμενο έτος αναμένεται η νέα γενιά) η γερμανική φίρμα παρουσίασε μία ειδική έκδοση όσο και η ονομαστική της ιπποδύναμη.

Πρόκειται για την “Edition 507” η οποία εξοπλίζεται με τον δοκιμασμένο ατμοσφαιρικό V8 6.2 με την κωδική ονομασία M 156. Αποδίδει 507 PS (50 περισσότερους από την απλή AMG, 20 περισσότερους από την Development Pack) και 610 Nm ροπής. H βελτίωση της απόδοσης οφείλεται σε νέα σφυρήλατα πιστόνια, νέες μπιέλες με ελαφρύτερο στροφαλοφόρο, μειωμένες τριβής ελατήρια και νέο management κινητήρα.

Η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω του κιβωτίου 7-Speed AMG SPEEDSHIFT ενώ τους κεραμικούς δίσκους 360 mm σε κάθε τροχό επιβραδύνουν 6-πίστονες/4-πίστονες δαγκάνες εμπρός/πίσω αντίστοιχα. Με αυτά και αυτά τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε 4,2 sec και τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 km/h.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!