NEA

Toyota, με το βλέμμα στη Γενεύη!

Toyota-FT-86-Open-Concept

Η ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε πως στο επερχόμενο σαλόνι θα παρουσιάσει την ανοιχτή έκδοση του GT 86, το νέο RAV4 και το πρωτότυπο i-ROAD…

Με την απήχηση που γνωρίζει το GT 86 ήταν απλά θέμα χρόνου πότε οι άνθρωποι της Toyota θα αποφάσιζαν να εντάξουν στην γκάμα τους μία ανοιχτή έκδοση. Όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρία σε μερικές εβδομάδες θα δούμε και την επίσημη πρεμιέρα ενώ στην φωτογραφία βλέπετε το πρώτο σκαρίφημα του FT86 Open Concept το οποίο θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του GT 86 και θα διαθέτει μαλακή οροφή.

Toyota-FT-86-4-CARTELΓια να είμαστε απόλυτα ακριβής υπάρχει ήδη μια ανοιχτή μη εργοστασιακή εκδοχή του GT86, από την αμερικανική εταιρεία βελτιώσεων Cartel, η οποία το κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ -όπου κυκλοφορεί ως Scion- παρουσιάζοντας ένα speedster χωρίς οροφή. Μαζί με το ανοιχτό GT 86 θα κάνει πανευρωπαϊκή πρεμιέρα και το νέο RAV4 ενώ θα δούμε και ένα πρωτότυπο με την ονομασία i-Road.

TOYOTA I-ROADΤο συγκεκριμένο concept θα εκφράζει την πρότασή της Toyota για ένα αστικό μεταφορικό μέσο που θα μπορεί να μετακινήσει 2 άτομα χωρίς να ρυπαίνει. Παράλληλα η αυτονομία του θα εξασφαλίζει τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ η ευελιξία του την πρακτικότητά του όπως διαφαίνεται και από το σχήμα του και την πρώτη κάτοψη. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στις επόμενες μέρες…

Toyota D-4S, πως λειτουργεί [vid]

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!