NEA

Honda, τέλη 2013 το νέο Civic Wagon!

Honda_Civic_Wagon_Concept_Geneva

Η Honda αποκάλυψε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο φετινό σαλόνι της Γενεύης που θα περιλαμβάνει δύο νέα πρωτότυπα αυτοκίνητα, και το CR-V με το νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC.

Civic wagon concept. Το Wagon Civic θα μπει στην παραγωγή από το νέο έτος και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Swindon. Εξωτερικά, το concept (αναμένονται περισσότερες φωτογραφίες) θα παρουσιάζει έντονες σχεδιαστικές ομοιότητες με την τελική έκδοση παραγωγής την οποία θα δούμε στους δρόμους τέλη του έτους.

Η νέα έκδοση αμαξώματος θα διευρύνει την γκάμα του μικρομεσαίου της Honda ενώ ένα από τα στιλιστικά στοιχεία που θα διατηρηθεί είναι οι κρυφές λαβές των πίσω θυρών. Το σημαντικότερο μέρος των πωλήσεων αναμένεται να αποσπάσει η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1.6 i-DTEC. Πρόκειται για ένα νέο μηχανικό σύνολο που κάνει ντεμπούτο στο ντίζελ Civic το οποίο θα πωλείται στη χώρα μας από τον επόμενο μήνα με τιμή πώλησης από 20.970€ (με απόσυρση).

Honda, στα σκαριά το «μικρό» CR-V!

Honda NSX Concept. Το νέο Honda NSX Concept πραγματοποιώντας τώρα το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, δίνει μία γεύση από τη σχεδιαστική κατεύθυνση στην οποία θα βασιστεί το εσωτερικό της επόμενης γενιάς NSX. Εξωτερικά, παραμένει πιστό στη σχεδιαστική φιλοσοφία του αρχικού πρωτοτύπου, διατηρώντας το χαμηλωμένο και φαρδύ στήσιμο με τις δυναμικές και γοητευτικές αναλογίες. Η βασική αισθητική τονίζεται με καθαρές, μοντέρνες και απλές επιφάνειες και έντονες λεπτομέρειες που αποπνέουν τον αέρα και τη high-tech αίσθηση ενός υπεραυτοκινήτου.

Honda FCX: Με πυξίδα το μέλλον

CR-V 1.6 i-DTEC. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το Civic και το CR-V θα προσφέρεται με το νέο 1.6 i-DTEC diesel φιλοσοφίας Earth Dreams Technology της Honda. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα διατίθεται με κίνηση στους πρόσθιους τροχούς και μόνο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως 1.6 i-DTEC είναι ο ελαφρύτερος ντίζελ κινητήρας στην κατηγορία του ενώ το η πετρελαιοκίνητη έκδοση του CR-V θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά από το φθινόπωρο.

Honda Sport Hybird, υβριδικά νέας κοπής!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!