NEA

Honda, στα σκαριά το «μικρό» CR-V!

honda-urban_suv_concept_2013_1600x2-5

Στο Detroit η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε ένα πρωτότυπο στο οποίο θα βασιστεί ένα κόμπακτ SUV που θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους το 2014…
  • Τα Peugeot 2008 και Renault Captur ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα τους στη Γενεύη, τον Μάρτιο. Η Honda δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και περίπου ένα χρόνο αργότερα σκοπεύει να λανσάρει την δική της πρόταση σε μία κατηγορία όπου τα κόμπακτ SUV με μήκος περίπου τέσσερα μέτρα αρχίζουν να αυξάνονται.
  • Το Urban SUV Concept αποτελεί την βάση για το επερχόμενο μοντέλο της Honda και θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα του Jazz. Η εμφάνισή του μοιάζει με του CR-V αλλά ο χαρακτήρας του μοντέλου ταιριάζει περισσότερο σαν τον αντικαταστάτη του ξεχασμένου HR-V.
  • Από πλευράς μηχανικών μερών, η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,6 lt με 120 PS (πρόκειται για νέο ντίζελ που θα δούμε τον Μάρτιο στο Civic)  αναμένεται να είναι η πιο δημοφιλής ενώ στην πορεία θα υπάρξει και υβριδική έκδοση. Εκτός απροόπτου το μικρό SUV της Honda θα είναι μόνο προσθιοκίνητο και θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη του 2013 στην Ιαπωνία με την αμερικανική και την ευρωπαϊκή αγορά να ακολουθούν στη συνέχεια.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!