NEA

Volkswagen, έκδοση R και σε κάμπριο!

VW-Golf-R-Cabriolet-2013 (2)

H γερμανική εταιρία ανακοίνωσε τον επίλογο της απερχόμενης γενιάς Golf με μία έκδοση R και κινητήρα με ισχύ 265 PS…

VW-Golf-R-Cabriolet-2013 (4)Όπως είθισται οι κάμπριο και λοιπές ειδικές εκδόσεις αμαξωμάτων να παρουσιάζονται αρκετά αργότερα από την εμφάνιση ενός νέου μοντέλου έτσι συνηθίζεται να αποσύρονται και αργότερα. Έτσι, λοιπόν, αν και το νέο Golf κυκλοφορεί εδώ και μήνες στους δρόμους η VW ανακοίνωσε την διάθεση μίας ανοιχτής έκδοσης R (η μαλακή οροφή αναπτύσσεται σε 9,5 sec σε ταχύτητα έως 30 km/h) για πρώτη φορά στα χρονικά της εταιρίας.

Volkswagen, νέο Golf και σε 4MOTION!

VW-Golf-R-Cabriolet-2013 (3)Το Golf R εξοπλίζεται με τον γνωστό δίλιτρο TFSI που αποδίδει 265 PS και προέρχεται από την «κλειστή» έκδοση. Σε αντίθεση όμως με την τελευταία που είναι τετρακίνητη το Golf R Cabriolet είναι προσθιοκίνητο με κιβώτιο DSG έξι σχέσεων. Τα 0-100 km/h επιτυγχάνονται σε 6,4 sec με την τελική να περιορίζεται στα 250 km/h. Το Golf R Cabriolet θα πωλείται από την ερχόμενη άνοιξη με τις τιμές πώλησης στη Γερμανία να ξεκινούν από 43.325€.

VW VAQ, το ενεργό διαφορικό!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!