NEA

McLaren, στο εσωτερικό της P1!

McLaren reveals P1 interior (3)

Η αποκάλυψη της εξωτικής P1 ολοκληρώνεται σταδιακά με την παρουσίαση των πρώτων φωτογραφιών που δείχνουν το εσωτερικό…

McLaren reveals P1 interior (1)Μία από τις πιο φανταχτερές πρεμιέρες στην Γενεύη αναμένεται να είναι αυτή της McLaren P1 όπου θα γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία. Έως τότε, η βρετανική φίρμα είχε προχωρήσει στην δημοσίευση ορισμένων φωτογραφιών του αμαξώματος και τώρα μας αποκαλύπτει το σπαρτιάτικο εσωτερικό, όπως αρμόζει σε μία… πολεμική μηχανή. Η κλίση της πλάτης του καθίσματος ρυθμίζεται έως 28 μοίρες αλλά το μέγιστο μπορεί να φτάσει τις 32 μοίρες αφήνοντας περισσότερο «αέρα» στην περίπτωση που ο οδηγός φορά κράνος.

McLaren reveals P1 interior (2)Όπως ήταν γνωστό ο πίνακας οργάνων αποτελείται από τρείς ψηφιακές οθόνες και στην κεντρική απεικονίζεται το στροφόμετρο σε μορφή μπάρας, το ταχύμετρο και η επιλεγμένη σχέση. Παρόλο που η McLaren F1 είχε διάταξη 1+2 με τον οδηγό να κάθεται στο μέσο, στην P1 η θέση οδήγησης βρίσκεται στην συνήθη θέση ενώ με την εκτενή χρήση ανθρακονήματος στις επενδύσεις του ταμπλό έχουν εξοικονομηθεί 1,5 kg. Αξιοσημείωτο είναι πως τα μπάκετ καθίσματα ζυγίζουν 10,5 kg έκαστο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές νέες φωτογραφίες με φόντο το Μπαχρέιν, έως ότου πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκάλυψη στην Γενεύη…

Ferrari, γεύση από F150!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!