NEA

Aston Martin Rapid, δια χειρός Bertone η Shooting Brake!

aston-martin-rapide-shooting-brake-bertone-jet-2+2 (3)
Μετά την teaser εικόνα προ εβδομάδας, ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος αποκαλύπτει περισσότερες φωτογραφίες για την συλλεκτική Aston Martin…

Θα κάνει ντεμπούτο στη Γενεύη και όσοι την είδαν… την είδαν μιας και το one-off βρετανικό μοντέλο προορίζεται σε συλλέκτη που φυσικά θα καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο. Ο οίκος Bertone αποκαλεί το εν λόγω concept ως Je 2+2 και μέσω αυτού γιορτάζει τα 60 χρόνια συνεργασίας με την Aston Martin.

Η συλλεκτική Aston βασίζεται στα μηχανικά μέρη της απλής Rapide, τα φωτιστικά σώματα είναι full LED και φυσικά η διάταξη στο εσωτερικό είναι 2+2. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bertone κατασκευάζει ένα shooting brake αμάξωμα (το 2004 είχε παρουσιαστεί πρωτότυπο Jet 2 της Vanquish) αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται για τον δρόμο έστω και για έναν τυχερό.

Alfa Romeo Disco Volante, ιπτάμενος δίσκος!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!