NEA

Mercedes-Benz, γεύση από CLA 45 AMG!

CLA 45 AMG im neuen Rennspiel Driveclub™

Στην Νέα Υόρκη θα κάνει πρεμιέρα η ταχύτερη έκδοση της ολοκαίνουργιας CLA που αναμένεται στην χώρα μας τον Απρίλιο…

Την παράσταση στη Γενεύη έκλεψε η πανίσχυρη A 45 AMG ενώ τέλη Μαρτίου την ίδια λάμψη θα γνωρίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και η αντίστοιχη έκδοση της ολοκαίνουργιας CLA. Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από κάποια ανεπίσημη διαρροή αλλά από ένα… video game, το Driveclub της παιχνιδομηχανής Sony Playstation 4.

Mercedes-Benz, ηλεκτροκίνητη SLS με πόσο;

Όπως διακρίνεται το πίσω μέρος ξεχωρίζει από τον φουσκωμένο προφυλακτήρα και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης αλλά και από τις πολυάκτινες ζάντες. Όπως είναι φυσικό η CLA 45 AMG θα εξοπλίζεται με τα μηχανικά μέρη της αντίστοιχης έκδοσης της Α-Class, δηλ. με τον δίλιτρο turbo των 260 PS που θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Οι επιδόσεις αναμένεται να είναι το ίδιο ζεματιστές μιας και τα 0-100 km/h θα πετυχαίνονται σε λιγότερο από 5,0 sec!

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, η τρέλα πάει στα βουνά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!