NEA

Volkswagen, το ηλεκτροκίνητο e-up!

Der neue Volkswagen e-up!

Όπως είχαμε γράψει παλαιότερα τα πλάνα της γερμανικής εταιρίας για ηλεκτροκίνητη (και αργότερα υβριδική) έκδοση του up! επιβεβαιώνονται…

Der neue Volkswagen e-up!Το e-up! είναι το πρώτο σύγχρονο μοντέλο παραγωγής της VW που κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και θα κάνει την πρεμιέρα του στο κοινό, τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Διατηρώντας την τετραθέσια πρακτικότητα του συμβατικού μοντέλου, το e-up! μπορεί να διανύσει έως 150 km με πλήρως φορτισμένες τις μπαταρίες λιθίου-ιόντων που βρίσκονται στο “πάτωμα”. Όταν πέσει το φορτίο τους (με μέγιστο 18,7 kWh) μπορεί να ανανεωθεί σε ποσοστό 80% σε μόλις 30 min (με ταχυφορτιστή).

Οδηγούμε το smart fortwo electric drive!

Der neue Volkswagen e-up!Η κινητήρια δύναμη προέρχεται από ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 60 kW/82 PS. Σε κανονικές συνθήκες η ισχύς είναι 40 kW/55 PS με μέγιστη ροπή 210 Nm. Σχετικά με τις επιδόσεις τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε 14 sec (σχετικά καλή τιμή για το απόβαρο των 1.185 kg) ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 135 km/h. Περισσότερα για το e-up! θα γίνουν γνωστά με την γερμανική πρεμιέρα.

Volkswagen, το XL1 βάση για το μέλλον!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!