NEA

Porsche, ανανέωση για την Panamera!

Porsche-Panamera-FL-2014 (3)

Εδώ μπορεί να μην μας καίγεται καρφί για την ανανέωση της Panamera, όχι όμως και στην μακρινή Σαγκάη όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση…

Οι υπερπολυτελείς κα πανάκριβες κατασκευές πάνε όπου και το χρήμα. Και επειδή το χρήμα έρχεται μέσα από τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κίνα θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη Panamera με αισθητικές αλλαγές που την εναρμονίζουν με τη νέα 911. Έτσι, λοιπόν, νέοι είναι οι προβολείς και η μπροστινή μάσκα ενώ μεγαλύτερης έκτασης είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος το οποίο είχε δεχθεί και την μεγαλύτερη κριτική.

Porsche, το 2015 στους δρόμους η Sport Turismo!

Η σχεδιαστική φόρμα φαίνεται πιο χυτή, η πόρτα του πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί σε μέγεθος ενώ η εικόνα στο εσωτερικό παραμένει ως έχει με νέες εκδόσεις. Σημαντική αλλαγή είναι η αύξηση του μεταξονίου κατά 150 mm στις εκδόσεις Turbo και 4S προσφέροντας σημαντικά μεγαλύτερο χώρο για τους πίσω επιβάτες.

Την βάση πλέον στην γκάμα των κινητήρων αποτελεί ο V6 3.0 με διπλά turbo και 420 PS προσφέροντας 18% μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τον απερχόμενο V8 4.8 των 400 PS. Αρχές του νέου έτους αναμένεται ένας νέος τρίλιτρος πετρελαιοκινητήρας με περίπου 300 PS ενώ η Panamera Hybrid εξοπλίζεται με ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα 70 kW ανεβάζοντας την συνδυασμένη ισχύ στους 416 PS. Έτσι, τα 0-100 km/h πέφτουν στα 5,5 sec με την τελική να φτάνει τα 270 km/h ενώ η καθαρή ηλεκτροκίνητη αυτονομία φτάνει τα 36 km με ταχύτητα έως 135 km/h!

Porsche, ελβετική πρεμιέρα για τη νέα 911 GT3

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!