NEA

Chevrolet, νέος τύπου αερόσακος!

Chevrolet showcases front central airbag (2)

H GM έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στον οποίο φαίνεται ένας ακόμη αερόσακος που συμπληρώνει το σύνολο προστασίας παθητικής ασφάλειας…

Chevrolet showcases front central airbag (1)Ο νέος αερόσακος κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικών προδιαγραφών Chevrolet Traverse και από την εταιρία χαρακτηρίζεται ως «πρόσθιος κεντρικός». Ο νέος αερόσακος αναπτύσσεται από τον πλάτη του καθίσματος του οδηγού και παρεμβάλλεται ανάμεσα σε αυτόν και τον συνοδηγό ώστε να τους προστατεύσει σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Ο συγκεκριμένος τύπος εξελίσσεται από το 2011. Νέους αερόσακους έχουμε δει από την Ford με αυτόν που αναπτύσσεται μέσα από την ζώνη ασφαλείας για τους πίσω, από την Volvo με αυτόν για τους πεζούς, η Mercedes-Benz ετοιμάζει παρόμοια ιδέα για τους εμπρός ενώ η Toyota με το iQ είχε παρουσιάσει πριν από χρόνια τον πρώτο για τα προσκέφαλα των πίσω επιβατών επειδή το κρύσταλλο της πόρτας ήταν πολύ κοντά.

Η ανασφάλεια της ασφάλειας!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!