NEA

Toyota, να και η ευρωπαϊκή Corolla!

New-Toyota-Corolla-EU-specs (10)

Δεν πέρασε και πολύ για να παρουσιαστεί και η ευρωπαϊκή εκδοχή της νέας Corolla που θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας το φθινόπωρο…

Λίγο μετά την παρουσίαση της αμερικανικής Corolla στην Κωνσταντινούπολη έγιναν τα αποκαλυπτήρια και της ευρωπαϊκής έκδοσης. Η επιλογή της τοποθεσίας δεν έγινε λόγω των… ταραχών που επικρατούν αυτή την περίοδο στην Τουρκία, αλλά επειδή η νέα Corolla θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Toyota που υπάρχει στην γειτονική χώρα.

Η ειδοποιός διαφορά από την Corolla που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ εντοπίζεται στο εμπρός μέρος με την μάσκα να παραπέμπει ευθέως στο Auris ενώ το ίδιο ισχύει και για τον διάκοσμο που διαφοροποιείται ελάχιστα. Η εικόνα είναι γενικότερα πιο συντηρητική από αυτή της αμερικάνικης Corolla όπως είθισται άλλωστε για τα δεδομένα της εταιρίας στην οικογενειακή μικρομεσαία κατηγορία.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη των τωρινών μηχανικών συνόλων από το Auris με χωρητικότητα 1.33 και 1.6 με 101 PS και 132 PS αντίστοιχα ενώ θα δούμε και πετρελαιοκίνητη 1.4 D-4D με 90 PS.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!