NEA

Toyota Camatte57s, το απόλυτο αυτοκινητάκι!

toyota-camatte57s-concept (4)

Αυτό είναι ότι καλύτερο για να αποκτήσει ένα παιδί την πρώτη του γνωριμία με το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία…

toyota-camatte57s-concept (3)Ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο για τα παιδιά -και όχι μόνο- θα παρουσιάσει η Toyota στην έκθεση του Τόκιο (13-16 Ιουνίου) το οποίο ονομάζεται Camatte57s. Πρόκειται για ένα συναρμολογούμενο που δίνει την ευκαιρία σε μία οικογένεια να κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο όπου το αμάξωμα αποτελείται από 57 προσθαφαιρούμενα κομμάτια, με μικρό βάρος και σε διάφορα χρώματα.

Τα πεντάλ και τα καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα πράγμα που σημαίνει πως παιδιά μικρής ηλικίας μπορούν να μάθουν με ευκολία να οδηγούν σε δημόσιο δρόμο. Οι ενήλικες μπορούν να βοηθούν στο στρίψιμο και στο φρενάρισμα χάρη στην θέση του τιμονιού και των ρυθμιζόμενων φρένων και καθισμάτων. Έτσι και αλλιώς, στο διόλου ευκαταφρόνητο μήκους 3 μέτρων (!) αυτοκινητάκι υπάρχει χώρος για τρεις επιβάτες.

Το Camatte57s είχε παρουσιαστεί ως concept car και πάλι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντας στην Ιαπωνία η Toyota φαίνεται πως θα προχωρήσει στην «ευρεία» παραγωγή του. Προς το παρόνο μόνο για την Ιαπωνία…

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!