NEA

Και υβριδική η νέα Mercedes-Benz C-Class!

Mercedes-Benz-C-Class_2012_1000r

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η C-Class -που θα κυκλοφορήσει- το 2014 θα διαθέτει και υβριδική έκδοση…

Στο στάδιο της εξέλιξης βρίσκεται η επόμενη γενιά C-Class που θα παρουσιασθεί σχεδόν την ίδια περίοδο με το επίσης ολοκαίνουργιο Audi A4 για να αντιμετωπίσουν την ολοκληρωμένη BMW σειρά 3. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που «τρέχουν» στο διαδίκτυο, η νέα C-Class πιθανώς να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό του Detroit (στην έκθεση που γίνεται αρχές Ιανουαρίου) για να κάνει την πανευρωπαϊκή της πρεμιέρα τον Μάρτιο στην Γενεύη και τις πωλήσεις να ξεκινούν την άνοιξη.

Δοκιμάζουμε την Mercedes-Benz CLA 180!

H νέα C-Class θα βασίζεται σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα με την κωδική ονομασία MRA και από πλευράς διαστάσεων το αμάξωμα θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό του τωρινού μοντέλου προσφέροντας πιο πρακτικούς χώρους. Ξέχωρα από τις αξιόλογες εκδόσεις με τον τούρμπο 1.600άρη ενδεχομένως η συνεργασία της Mercedes-Benz με την Renault να επεκταθεί στην χρήση και το εξαιρετικού ντίζελ 1,6 lt με ισχύ 130 PS ενώ θα δούμε και υβριδική έκδοση με παράλληλο σύστημα (όπως και στην E-Class) η οποία ίσως να συνδυάζεται με βενζινοκινητήρα (και όχι με ντίζελ) προκειμένου να είναι οικονομικά πιο προσιτή.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!