NEA

Στο eBay το Honda NSX του Ayrton Senna!

senna_wash honda nsx

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα από τα τρία Honda NSX που είχαν περάσει από τα χέρια του μοναδικού Βραζιλιάνου δεν έχετε παρά να το αναζητήσετε στο eBay!

Πρόκειται για το μαύρο NSX που ανήκε στον μεγάλο Ayrton Senna καθώς υπάρχουν ακόμη δύο, ένα κόκκινο που του είχε παραχωρήσει τιμητικά η Honda το οποίο και κυκλοφορούσε στην βίλα του στη νότια Πορτογαλία και ένα μαύρο που βρισκόταν στο Sao Paulo στη Βραζιλία. Αυτό που πωλείται είναι το τρίτο μαύρο που του είχε χαρίσει ο μέντοράς και χορηγός του Mr Antonio de Almeida Braga και τώρα βρίσκεται κοντά στην πίστα του Estoril.

Ο τελευταίος ιδιοκτήτης του το έχει για 17 χρόνια με το κοντέρ του NSX να γράφει συνολικά 49.889 km και είναι εντελώς αυθεντικό, «μέχρι και τα πατάκια με τις πατημασιές του Senna», όπως αναφέρει ο πωλητής. Μέχρι τώρα υπάρχουν τρία χτυπήματα στην πώληση που λήγει σε 8 ημέρες με την τιμή να έχει ξεπεράσει τις 50.000 στερλίνες. Σκέπτεστε να κάνετε αντιπροσφορά;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!