NEA

Cadillac Elmiraj Concept στην Φρανκφούρτη!

Cadillac Elmiraj Concept Frankfurt 2013 (1)

Από το Pebble Beach της Καλιφόρνια η πρωτότυπη Cadillac Elmiraj θα κάνει και την πρώτη της επίσημη εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους…

Μαζί με την BMW M4 και τo Spyker Spyder, η Cadillac παρουσίασε την πρωτότυπη Elmiraj που αποτελεί εξέλιξη της Ciel Concept και που θα εκπροσωπήσει την αμερικανική εταιρία στην έκθεση της Φρανκφούρτης (μαζί με την ηλεκτροϋβριδική ELR). Πρόκειται για μία μεγάλη πισωκίνητη «κουπέ λιμουζίνα» η οποία κινείται από διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,5 lt που αποδίδει 500 PS ενώ το Elmiraj θα αποτελέσει την βάση για επερχόμενα μοντέλα της εταιρίας, τόσο από αισθητικής όσο και από μηχανολογικής άποψης.

Σχεδιαστικά η Elmiraj ακολουθεί την κάπως γοτθική άποψη της εταιρίας αλλά με ένα πιο μοντέρνο τρόπο επηρεασμένο από την Eldorado του 1967, σύμφωνα με ιθύνοντες της εταιρίας. Ξεχωρίζουν τα στενόμακρα και σε όρθια θέση φωτιστικά σώματα, η αδιάκριτη μάσκα με το λογότυπο, το μακρύ -και με εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά- καπό, τα βράχια στα πλαϊνά και οι τεράστιοι 22άρηδες τροχοί που επιβραδύνουν κεραμικά δισκόφρενα. Πιο ενδιαφέρουσα δείχνει η άποψη στο εσωτερικό με τα high-end καθίσματα, την μακριά κεντρική κονσόλα, την αναδιπλούμενη οθόνη 10 ιντσών και γενικότερα το μινιμάλ μοτίβο.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!