NEA

Ανανεωμένο Audi A8 με τεχνολογία Matrix!

Design-Skizze

Μετά από 4 χρόνια κυκλοφορίας η ναυαρχίδα της Audi θα περάσει από μία ουσιαστική ανανέωση για να κάνει ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη…

Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την εμφάνιση της Mercedes S-Class, η Audi ρίχνει στο παιχνίδι το ριζικά ανανεωμένο A8 καθώς η ολοκαίνουργια γενιά δεν προβλέπεται πριν το 2016. Η έκταση της ανανέωσης για το Α8 θα ξεπερνά το πρότυπο ενός απλού facelift μιας και η ενσωμάτωση των νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας Matrix LED επιφέρει νέα πιο δυναμική μάσκα ενώ το ίδιο θα ισχύει και για το πίσω μέρος, όπως φαίνεται και στα επίσημα σκίτσα (αναμένεται η πλήρης αποκάλυψη).

Εις τα ενδότερα θα υπάρχει πιο πρόσφατος και πλουσιότερος τεχνολογικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας (όπως το Audi Connect με Google Maps Street View, online ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, σύνδεση με τα social media κ.λπ.) ώστε το «νέο» Α8 να αντισταθμίσει την προπορεία της ολοκαίνουργιας S-Class.

Πέρα από την προσθήκη της νέας V8 έκδοσης 4.2 TDI ισχύος 382 PS (έκανε ντεμπούτο στην Porsche Cayenne S Diesel) στην γκάμα των κινητήρων δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό με εφαλτήριο τις εκδόσεις 3.0 TFSI και 4.0 TFSI με αποκορύφωμα την έκδοση W12 των 6,3 lt, την S8, την υβριδική έκδοση καθώς και τις «προεδρικές» με επιμηκυμένο μεταξόνιο.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!