NEA

Με «εννιάρι» το Range Rover Evoque!

2014 Range Rover Evoque revealed with nine-speed automatic gearbox

Προσεχώς το βρετανικό SUV θα διατίθεται με φρέσκια εμφάνιση και νέο αυτόματο κιβώτιο με 9 σχέσεις…

Μέχρι να δούμε το μικρότερο SUV της Range Rover το Evoque μονοπωλεί το ενδιαφέρον (προφανώς δεν αναφερόμαστε για την ελληνική αγορά) χάρη και στην κάμπριο έκδοση. Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις η σημαντικότερη προσθήκη είναι το νέο αυτόματο κιβώτιο με 9 σχέσεις.

Πρόκειται για της ZF το οποίο θα συνδυάζεται με έναν βενζινοκινητήρα και δύο ντίζελ ενώ η εταιρία αναφέρει πως στην περίπτωση της προσθιοκίνητης πετρελαιοκίνητης έκδοσης 2.2 με τους 148 PS η κατανάλωση μειώνεται έως 11% στα 4,9 lt/100 km και στα 129 g CO2/km.

Μία ακόμη σημαντική αλλαγή είναι το νέο σύστημα τετρακίνησης Active Driveline που επιτρέπει την κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς για νορμάλ διαδρομές και σε ταχύτητες άνω των 35 km/h με στόχο την βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου. Όταν χρειαστεί η κίνηση εμπλέκεται αυτόματα στους άλλους δύο τροχούς σε μόλις 300 msec.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!