NEA

Renault Clio Sport Tourer από 12.990€!

Renault-Clio_Sport_Tourer_times (4)

Η γκάμα του Clio εμπλουτίζεται με την πιο πρακτική και οικογενειακή έκδοση Sport Tourer η οποία είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Renault-Clio_Sport_Tourer_times (3)Διατηρώντας το στιλ και την δυναμική του πεντάθυρου Clio το Sport Tourer απευθύνεται σε όσους αναζητούν μεγαλύτερη πρακτικότητα μιας και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα δύο αμαξώματα εντοπίζεται στο πίσω μέρος όπου ο πρόβολος έχει αυξηθεί από 201 mm στα 823 mm με το συνολικό μήκος να φτάνει τα 4262 mm. Έτσι, το πορτμπαγκάζ έχει αυξηθεί κατά 30% για να προσφέρει 130 lt περισσότερα φτάνοντας τα 443 συνολικά.

Renault-Clio_Sport_Tourer_times (1)Όπως είναι φυσικό τα μηχανικά μέρη και οι κινητήρες προέρχονται από το πεντάθυρο Clio. Έτσι, συναντάμε την έκδοση 1.2 16V με 75 PS (από 12.990€) και την 0.9 Energy TCe με 90 PS (από 14.560€). Από πλευράς ντίζελ υπάρχει η έκδοση 1.5 dCi με 75 PS (από 16.600€) και η 1.5 dCi με 90 PS (από 18.590€) η οποία στην αυτόματη έκδοση EDC με το 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κοστίζει 19.250€.

Σημειώστε πως όλες οι εκδόσεις ντίζελ έχουν εκπομπή CO2 στα 95 g/km, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει επιβάρυνση με τέλη κυκλοφορίας ενώ η Renault προσφέρει πλέον 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!