ΑΓΩΝΕΣ

F1, παγκόσμιος πρωταθλητής ο Sebastian Vettel!

FORMULA 1 - Indian GP

Ο Sebastian Vettel και η Red Bull κατακτούν για φέτος τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών αντίστοιχα…

FORMULA 1 - Indian GPΟ αγώνας έχασε το ενδιαφέρον του σχεδόν από την εκκίνηση όταν η Ferrari του Fernando Alonso είχε επαφή με τον Mark Webber και χρειάστηκε να μπει στα pit stop. Στη συνέχεια ο Mark Webber εγκατέλειψε τον αγώνα και κάπου εκεί ο Sebastian Vettel ολοκλήρωσε το ραντεβού του (ούτως ή άλλως με τον Ισπανό εκτός παιχνιδιού ήταν ήδη πρωταθλητής) με την ιστορία μιας και κατέκτησε τον 4ο παγκόσμιο τίτλο στην καριέρα του με 5 συνεχόμενες νίκες σε μια σεζόν (κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τον 26χρονο). Ο νεαρός Γερμανός έχει όλα τα φόντα να πάει για πολύ περισσότερα (αρέσει δεν αρέσει σε αρκετούς) και πανηγύρισε τον τίτλο του έξαλλα κάνοντας μέχρι και «ντόνατ».

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Ferrari με τον Alonso τελικά να τερματίζει στην 11η θέση και τον Massa (που εκκίνησε από την 5η) στην 4η. Συγκεκριμένα, στο βάθρο με τον παγκόσμιο πρωταθλητή ανέβηκαν οι Nico Rosberg με Mercedes και Romain Grosjean με Lotus Renault ενώ την υπόλοιπη βαθμολογούμενη 10άδα συμπλήρωσαν με την σειρά οι Massa, Perez (εξαιρετικός στους τελευταίους γύρους προσπερνώντας την Mercedes), Hamilton, Raikkonen, Di Rest, Sutil και Ricciardo.

Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών ενώ ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο Αμπού Ντάμπι στις 3 Νοεμβρίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!