NEA

ADAC, στο Top 10 οικονομίας η Mitsubishi!

Space Star

Με τέσσερα μοντέλα η Mitsubishi ξεχώρισε στην αξιολόγηση του ADAC σε ότι αφορά στο κόστος χρήσης…

Η Mitsubishi Motors τα τελευταία χρόνια επενδύει σε νέα μοντέλα που προσφέρουν χαμηλό κόστος χρήσης στους ιδιοκτήτες τους. Αυτό αποδεικνύεται και από την έρευνα για το κόστος χρήσης που πραγματοποίησε η ADAC στην οποία τέσσερα μοντέλα της Mitsubishi Motors έχουν καταταγεί στο top-10 των κατηγοριών τους.

Το νεοφερμένο Space Star ψηφίστηκε το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία «Μικρό Αυτοκίνητο» χάρη στην μέγιστη αξιοποίηση του χώρου παρά το μικρό του μέγεθος. Ο συνολικός υπολογισμός του κόστους χρήσης σύμφωνα με την ADAC ανέρχεται 28,7 cents/km και συμπεριλαμβάνει τα σταθερά κόστη (φόροι και ασφάλεια), κόστος επισκευής (σέρβις και ελαστικά) και λειτουργικά κόστη (καύσιμο, λάδια, συντήρηση).

Στη μεσαία κατηγορία η ADAC αξιολόγησε το ASX 1.6 ClearTec Inform 2WD, το οποίο κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία του με κόστος 45,7 cents/km. Στην ανώτερη μεσαία κατηγορία (upper middle class) η Mitsubishi έχει δύο μοντέλα στο top-10. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το Outlander 2.0 2WD ClearTec Inform με κόστος 52.4 cents/km, ενώ στην ένατη θέση της ίδιας κατηγορίας τερμάτισε το Pajero 3.2 DI-D Inform, με κόστος 67.9 cents/km.

«Αυτό το αποτέλεσμα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους» δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Mitsubishi Motors Germany GmbH, «γιατί αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η Mitsubishi Motors κατασκευάζει αυτοκίνητα υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας χάρη στην τεχνολογική τους υπεροχή, την ποιότητα κατασκευής τους αλλά και το χαμηλό κόστος χρήσης τους. Στον τομέα αυτό θα επενδύσουμε περαιτέρω στο μέλλον».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!