NEA

Daimler, θέλει περισσότερη… Tesla!

Daimler expanded relationship Tesla

Ο γερμανικός όμιλος θα επιδιώξει πιο στενή συνεργασία και ίσως να αυξήσει το μετοχικό της κεφάλαιο στην Tesla, σύμφωνα με το Reuters…

Η Mercedes-Benz επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας της με την αμερικανική Tesla όπως δήλωσε ο CFO της Daimler, o Bodo Uebber. Ήδη η γερμανική εταιρία έχει ανακοινώσει την έκδοση παραγωγής από το νέο έτος της ηλεκτρικής B-Class η οποία θα είναι ένα συμβατικό αυτοκίνητο παρά ένα με lifestyle προσέγγιση όπως είναι το BMW i3.

Η Tesla παρέχει τεχνογνωσία στην εξέλιξη και κατασκευή μπαταριών και ηλεκτροκινητήρων για το ηλεκτροκίνητο Smart ForTwo Electric Drive που είχαμε οδηγήσει πριν από καιρό καθώς και για την επερχόμενη B-Class Electric Drive. Από την άλλη η Mercedes έχει κάνει γνωστό πως θα προχωρήσει στην υβριδοποίηση διαφόρων μοντέλων της ενώ φήμες κάνουν λόγο για ηλεκτρική A-Class στην Ευρώπη και αντίστοιχη έκδοση της CLA στις ΗΠΑ (όπου δεν κυκλοφορεί η πρώτη) στα επόμενα χρόνια.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!